i just wanna be your good friend.

inte nog med att jag älskar nya bekantskaper, så älskar jag mina riktigt gamla vänner också. och några av dem kom hem från en liten resa idag. det var ett mycket kärt återseende må jag säga. för vad skulle livet vara utan sina riktiga oldisar? nej precis, inte mycket alls. de ger mig lycka, glädje och kärlek, och det är allt som behövs för mitt välbefinnande. något som också bidrar till mitt välbefinnande är vänner som bryr sig om mig, och idag har några otippade faktiskt visat riktig omtanke. jag blir riktigt varm innombords när jag tänker på det. för ibland får jag känslan av att en del kanske inte tycker om mig, för att jag är för på? och med det menar jag att jag är ju faktiskt den som hör av mig, även när det gäller nya bekantskaper, och en del kan ju faktiskt tycka att man är lite mysko som helt plötlsigt börjar höra av sig jättemycket, trots att man inte känner varandra så bra. men sen är jag ju den som överanalyserar allt också.


love isn't that hard to find.

nya vänner och bekantskaper är bland det bästa som finns. det tycker i alla fall jag. och det är något som jag har sett till att skaffa mig på senaste tiden. det känns även som om min umgängeskrets har förändrats, och jag kan inte annat än att gilla det. för det är ju faktiskt så, att omväxling förnöjer. jag har börjat umgås mer och mer med massa brudar som är så sköna att man inte vet vart man ska ta vägen. jag har ett konstant leende på läpparna när jag är med dem, och sånt gillas. där behöver inte jag vara den roliga lilla smurfen, för det finns gott om andra med den rollen. att ha tråkigt med dessa brudar, det går bara inte. vi kan bara sitta och småglo, trots det stormtrivs i alla fall jag. och det är ju bara att hoppas att de trivs med mig med.

sometimes it's the smallest things that make you happy.

inatt satt jag uppe som den nattugglan jag är. egentligen är det inte alls okej att jag gör det. för det innebär att jag är jättetrött om dagarna. nog för att jag inte behöver vara så pigg och glad på jobbet, oftast. men det känns i alla fall ganska dumt och onödigt att gå och vara trött hela dagarna. hur som helst så fick jag ett sms denna natt sådär vid halv två tiden. det var från en troligen ganska full vän. jag svarade på det och sedan vid kvart över två kom nästa. det förstod jag dock inte så mycket av, men hur som som helst blev jag glad. oavsätt om det är så att jag kanske ligger först på hans kontaktlista, då mitt namn har en tendens att ligga ganska högt upp, och tanken egentligen inte var att skicka till mig, så tänker jag inte tro det. jag vill tro att han skickade till mig sådär mitt i natten på fyllan, för det gör mig glad. och glad är något jag gillar att vara.

cus you're leaving on a jetplane.

imorgon lämnar en kär vän mig, eller om några timmar närmare bestämt. fast nej, han lämnar ju inte mig. han kommer alltid vara en kär vän. men han lämnar vår lilla håla för att åka och jobba utomlands i en sisådär åtta månader. jag är galet glad för hans skull, men det kommer bli mindre kul för mig. ja, jag är lite ego, och det får man vara ibland. jag tycker att det är hemsk tråkigt att han åker, för vi har blivit riktigt bra kompisar på sista tiden. därför kommer det kännas galet tomt. men, i september kommer jag träffa honom, för då åker jag dit han är. sen är det inte helt omöjligt att det blir en sväng lite tidigare också.


this is the start of something new.

idag fick jag nog. jag raderade min gamla blogg, tog bort alla tusenmiljoner album jag har lagt upp på fejjan och tog bort taggen på alla foton på mig. jag hade kommit till den punkten då jag kände att det var dags att lägga ner. varför ska alla ha en sådan insyn i mitt liv? eller snarare, varför delar jag med mig så sjukt mycket? visst är det kul för det mesta, men ibland kan det vändas emot en. då blir det mindre kul. och just så kände jag idag, eller så känner jag just nu. jag bor trots allt i staden där alla vet allt om alla, så varför späda på ännu mer? trots det har jag startat denna blogg, men i den här kommer jag skriva annorlunda. eller det är i alla fall tanken...

RSS 2.0